divendres, 1 de juliol del 2011

Al juliol, ni dona ni cargol

El juliol ha arribat. És el millor mes de les vacances. Encara queden molts dies de descans per endavant i el record de l’estrès dels últims exàmens se n’ha anat. No tinc res planejat. Estar amb les amigues, algun dia de platja i jeure amb l’agradable sensació d’estar lliure de responsabilitats. A part d’això, res planejat. Haig d’escriure. Vull escriure. Escriure molt. Omplir aquest blog d’entrades plenes de reflexions i, si es pot, aconseguir plasmar a la pràctica el que he après en el meu primer any de carrera.
Tal dia com avui, nasqueren personalitats tan diverses com Estée Lauder, Diana de Gales, Pamela Anderson o Liv Tyler. El mes de juliol, tanmateix, sempre serà recordat com el mes de Juli Cèsar. El mes que els nord-americans aconseguiren la independència. I que triomfà la revolució a França. No oblidem el fracàs del cop d'Estat que tantes desgràcies portaria.
És el mes dels casals d’estiu, de lluir l’operació biquini i dels Sanfermines. De les Santes de Mataró, dels festivals de música i de les Havaneres de Calella. Dels programes d’estiu i de les canciones de verano. Dels préssecs i la síndria.
Ja saps com serà el teu juliol?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada